Ανακοινώθηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ανακοινώθηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Συνολικά 160 περιστατικά κορωνοϊού από 25.667 διαγνωστικές εξετάσεις εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα.

Ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας» αναφέρει ότι τέσσερις από τις μολύνσεις προέρχονται από το εξωτερικό, 18 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 138 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.

Τα 40 περιστατικά είναι από τη Λευκωσία, τα 58 από την Κερύνεια, τα 31 από την Αμμόχωστο, τα 3 από την Μόρφου και τα 6 από το Τρίκωμο.

Στα κατεχόμενα, μέχρι σήμερα, καταγράφηκαν 10.884 περιστατικά κορωνοϊού και σημειώθηκαν 39 θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.