ΛΕΜΕΣΟΣ: Γρονθόκοπησε σεκιούριτι έξω από κλαμπ και έγινε καπνός - Καταζητείται 20χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γρονθόκοπησε σεκιούριτι έξω από κλαμπ και έγινε καπνός - Καταζητείται 20χρονος

Έναν 20χρονο από τη Λεμεσό, καταζητεί η Αστυνομία σε σχέση με υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εις βάρος φρουρού ιδιωτικής ασφάλειας. 

Ο νεαρός φέρεται να επιτέθηκε και να κτύπησε τον παραπονούμενο, τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο.

Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα της Παρασκευής έξω από νυχτερινό κέντρο στην περιοχή Γερμασόγειας.  Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος φέρεται να  ήταν θαμώνας στο εν λόγω κέντρο.  Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, λόγω συμπεριφοράς, ζητήθηκε από τον νεαρό να απομακρυνθεί από το χώρο.  Αυτός αντέδρασε, επιτέθηκε και γρονθοκόπησε το φρουρό, τραυματίζοντας στον πρόσωπο.

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει μεταξύ άλλων κάταγμα του κόγχου. Στη συνέχεια προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία. Μετά από έρευνες και εξετάσεις, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 20χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE