ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία - Ισχυρή αστυνομική παρουσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία - Ισχυρή αστυνομική παρουσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λόγω προγραμματισμένης εκδήλωσης διαμαρτυρίας, τμήμα της λεωφόρου Αθαλάσσας, στη Λευκωσία, μπροστά από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση. 

Καλούνται οι οδηγοί, όπως κατά τις διακινήσεις τους στην περιοχή, αποφεύγουν να χρησιμοποιούν την εν λόγω λεωφόρο και να χρησιμοποιούν άλλα σημεία του οδικού δικτύου για να μεταβούν στον προορισμό τους. 

Προτρέπονται επίσης οι οδηγοί, να είναι υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.ΚΥ.

Όπως αναφέρεται πλήθος κόσμου συρρέει στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που λαμβάνει χώρα έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης με τα πνεύματα να είναι απόλυτα ήρεμα. Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες στο χώρο υπάρχει έντονη αλλά διακριτική παρουσία της αστυνομικής δύναμης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE