Survivor 5: Ο Ντάνος θα μπει μόνο με έναν όρο

Survivor 5: Ο Ντάνος θα μπει μόνο με έναν όρο

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ήδη ξεκινήσει τις προτάσεις για ένα Survivor αποκλειστικά με δυνατά ονόματα και ο Ντάνος θα μπει μόνο με έναν όρο.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί εντείνει τις προσπάθειές του να στελεχώσει το επόμενο Survivor 5 αποκλειστικά με δυνατά ονόματα που έχουν ρεύμα στον κόσμο.

Όπως έχει διαρρεύσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο, ενώ γίνονται προσπάθειες και για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία όμως αποκάλυψε πρόσφατα πως θα έχει δική της εκπομπή.

Ο Ατζούν μιλάει επίσης με τη Μαριαλένα- που έφτασε 3άδα στο Survivor 4- ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί με κορονοϊό είναι κοντά σε συμφωνία. Όπως λέγεται, ο Ατζούν θέλει να ρίξει γέφυρες στους Τζέιμς και Μπάρτζη που είχε πως έχουν το έρεισμα του κόσμου, ιδίως ο πρώτος, αλλά οι δύο πλευρές έχουν ψυχρανθεί και δεν είναι στα καλύτερά τους.

Ο Ατζούν θα ήθελε και την Κατερίνα Δαλάκα, τη νικήτρια του Survivor 3, αλλά απάντησε πως δεν θα επιστρέψει, πρότεινε όμως μία φίλη της αθλήτρια, ενώ ο Ντάνος, δεν επιστρέφει εκτός αν…

Έβαλε έναν όρο όπως γράφεται: Εκτός αν θα μπει μέσα και ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του Survivor 4 για να μονομαχήσουν για τον καλύτερο Survivor ever.

ΠΗΓΗ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE