Χόρευαν οι πελάτες και την πλήρωσαν οι ιδιοκτήτες - Πρόστιμο σε 12 υποστατικά

Χόρευαν οι πελάτες και την πλήρωσαν οι ιδιοκτήτες - Πρόστιμο σε 12 υποστατικά

Συνεχίζονται οι έλεγχοι από τα μέλη της Αστυνομίας για την εφαρμογή των διαταγμάτων και την τήρηση των μέτρων, με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία πέραν των 3,700 ελέγχων, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Από τους ελέγχους προέκυψαν συνολικά 30 καταγγελίες πολιτών, που στην πλειονότητά τους αφορούσαν μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Καταγγέλθηκαν επίσης, οι υπεύθυνοι δώδεκα υποστατικών με τις καταγγελίες να αφορούν, κυρίως, υπαλλήλους που δεν είχαν στην κατοχή τους safe pass ή δεν έφεραν προστατευτική μάσκα και πελάτες που εντοπίστηκαν να χορεύουν, παραβιάζοντας τα σχετικά διατάγματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE