Χόρευαν οι πελάτες και την πλήρωσαν οι ιδιοκτήτες - Πρόστιμο σε 12 υποστατικά

Χόρευαν οι πελάτες και την πλήρωσαν οι ιδιοκτήτες - Πρόστιμο σε 12 υποστατικά

Συνεχίζονται οι έλεγχοι από τα μέλη της Αστυνομίας για την εφαρμογή των διαταγμάτων και την τήρηση των μέτρων, με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία πέραν των 3,700 ελέγχων, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Από τους ελέγχους προέκυψαν συνολικά 30 καταγγελίες πολιτών, που στην πλειονότητά τους αφορούσαν μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Καταγγέλθηκαν επίσης, οι υπεύθυνοι δώδεκα υποστατικών με τις καταγγελίες να αφορούν, κυρίως, υπαλλήλους που δεν είχαν στην κατοχή τους safe pass ή δεν έφεραν προστατευτική μάσκα και πελάτες που εντοπίστηκαν να χορεύουν, παραβιάζοντας τα σχετικά διατάγματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι έλεγε ο Μαδούρο λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του: Είχα μια ευχάριστη συνομιλία με τον Τραμπ τον Νοέμβριο... και μετά χάος!

Τι έλεγε ο Μαδούρο λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του: Είχα μια ευχάριστη συνομιλία με τον Τραμπ τον Νοέμβριο... και μετά χάος!

Για την μοναδική φορά που είχε επικοινωνήσει απευθείας με τον Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε σε συνέντευξή του ο Νικολάς Μαδούρο, μερικές ημέρες πριν τις σημερινές εξελίξεις που οδήγησαν στη σύλληψή του από Αμερικανούς κομάντος. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αναγνώρισε πως μετά από αυτή τη συνομιλία... ακολούθησε χάος , ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με υποτιμητικά σχόλια για τη Δύση.  

BEST OF TOTHEMAONLINE