Το τρυφερό στιγμιότυπο του Κύπριου Ολυμπιονίκη με τη σύντροφο του την ώρα της τελετής έναρξης στο Τόκυο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τρυφερό στιγμιότυπο του Κύπριου Ολυμπιονίκη με τη σύντροφο του την ώρα της τελετής έναρξης στο Τόκυο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο Τόκυο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «ΤΟΚΥΟ 2020».

Στην χθεσινή τελετή έναρξης απολαύσαμε τον σημαιοφόρο της Κύπρου, Μίλαν Τραϊκοβιτς, έχοντας στο πλάι του την σκοπεύτρια Άντρη Ελευθερίου. Καθώς με απόφαση της ΔΟΕ για πρώτη φορά φέτος κάθε χώρα είχε έναν άνδρα και μια γυναίκα για σημαιοφόρους.

Ο Μίλαν λίγο μετά δήλωσε περηφάνια έχοντας στα χέρια του την Κυπριακή σημαία.

Έτοιμος για τους αγώνες, ο Κύπριος Ολυμπιονίκης, με ένα story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε τον τρόπο που η σύντροφος του βρίσκεται στο πλευρό του.

Οι δύο τους με βιντεοκλήση επικοινωνούσαν κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης με την ίδια να του εύχεται καλή επιτυχία και ότι φυσικά βρίσκεται στο πλευρό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE