Αδημοσίευτο βίντεο με Πριγκίπισσα Νταϊάνα και Βασίλισσα Ελισάβετ να μιλάει γαλλικά

Αδημοσίευτο βίντεο με Πριγκίπισσα Νταϊάνα και Βασίλισσα Ελισάβετ να μιλάει γαλλικά

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα πρωταγωνιστούν σε ένα βίντεο που βλέπει για πρώτη φορά το «φως» της δημοσιότητας και έχει γίνει ήδη viral.

Οι εικόνες έχουν «τραβηχτεί» το 1991 και δείχνει την Βασίλισσα Ελισάβετ και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα να συνομιλούν με φιλική διάθεση με παγκόσμιους ηγέτες, σε δεξίωση στο περιθώριο της 17ης Συνόδου G7.

Στα πλάνα φαίνεται και η Μάργκαρετ Θάτσερ, ενώ η «Λίλιμπετ» ακούγεται να μιλάει γαλλικά και η Νταϊάνα δείχνει ευδιάθετη και γελά ενώ συνομιλεί με την Μπάρμπαρα Μπους, την σύζυγο του τότε Προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου.

Δείτε το αδημοσίευτο βίντεο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE