Κινητοποίηση Πυροσβεστικής ύστερα από έντονη βροχόπτωση και ανέμους στην επαρχία Λευκωσίας

Κινητοποίηση Πυροσβεστικής ύστερα από έντονη βροχόπτωση και ανέμους στην επαρχία Λευκωσίας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από έντονη βροχόπτωση και ανέμους στην επαρχία Λευκωσίας και ειδικά στις περιοχές των Δήμων Λακατάμιας και Ανθούπολης κινητοποιήθηκε με συνεργεία της για αντιμετώπιση ζημιών, αναφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Σύμφωνα με ανάρτηση του στο twitter, ο κ. Κεττής σημειώνει ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε μέχρι στιγμής σε συνολικά περίπου 15 περιστατικά τα οποία έχουν να κάνουν με πτώσεις και μετακινήσεις δένδρων από δημόσιους και άλλους χώρους, αποφράξεις οχετών όμβριων υδάτων σε πλημμυρισμένους δρόμους ως επίσης και αντλήσεις όμβριων υδάτων από υποστατικά.

Οι πυροσβέστες της Επαρχίας Λευκωσίας, προσθέτει, εργάζονται για διεκπεραίωση των περιστατικών με πέντε συνεργεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE