Κινητοποίηση Πυροσβεστικής ύστερα από έντονη βροχόπτωση και ανέμους στην επαρχία Λευκωσίας

Κινητοποίηση Πυροσβεστικής ύστερα από έντονη βροχόπτωση και ανέμους στην επαρχία Λευκωσίας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από έντονη βροχόπτωση και ανέμους στην επαρχία Λευκωσίας και ειδικά στις περιοχές των Δήμων Λακατάμιας και Ανθούπολης κινητοποιήθηκε με συνεργεία της για αντιμετώπιση ζημιών, αναφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Σύμφωνα με ανάρτηση του στο twitter, ο κ. Κεττής σημειώνει ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε μέχρι στιγμής σε συνολικά περίπου 15 περιστατικά τα οποία έχουν να κάνουν με πτώσεις και μετακινήσεις δένδρων από δημόσιους και άλλους χώρους, αποφράξεις οχετών όμβριων υδάτων σε πλημμυρισμένους δρόμους ως επίσης και αντλήσεις όμβριων υδάτων από υποστατικά.

Οι πυροσβέστες της Επαρχίας Λευκωσίας, προσθέτει, εργάζονται για διεκπεραίωση των περιστατικών με πέντε συνεργεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE