Aνήλικη έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Aνήλικη έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε έχασε ανήλικη ενώ κολυμπούσε με αποτέλεσμα να εισροφήσει ποσότητα νερού.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανάρτηση της «Παγκύπριας Επιτροπής Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Παράλιων», το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα 23/07 και ώρα 08.55 περίπου οι ναυαγοσώστες στην παραλία Φλαμίγκο της επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα οι ναυαγοσώστες της ομάδας του αεροδρομίου Λάρνακας καλέστηκαν να βοηθήσουν ανήλικη αλλοδαπή που έχασε τις αισθήσεις της εντός της θάλασσας.

Οι ναυαγοσώστες μπήκαν στο νερό, ρυμούλκησαν την ανήλικη στην στεριά όπου της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και οξυγόνο αφού η ίδια είχε εισροφήσει ποσότητα νερού.

Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού κλήθηκε ασθενοφόρο για την άμεση μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περαιτέρω νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.