Καρδίτσα: Νεκρό παιδί εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι

Καρδίτσα: Νεκρό παιδί εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι

Χωρίς τις αισθήσεις ανασύρθηκε χθες (22-07-2021) από αρδευτικό κανάλι ένα 12χρονο παιδί από τον οικισμό Μαύρικα στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι προσπάθειες που έγιναν για να επαναφέρουν το παιδί δεν απέδωσαν, ενώ στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αρμόδιες αρχές διενεργούν προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, λίγα λεπτά πριν τις 15.00 το μεσημέρι δηλώθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας ότι αγνοείται το 12χρονο αγόρι. Λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι από κατοίκους του οικισμού και ανασύρθηκε από τα νερά του καναλιού χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο ήδη είχαν φθάσει διασώστες από την Π.Υ. Καρδίτσας και πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν μάταια να επαναφέρουν το 12χρονο αγόρι.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE