Σοβαρά στο Νοσοκομείο 16χρονη με κορωνοϊο – Νοσηλεύεται με σοβαρή πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά στο Νοσοκομείο 16χρονη με κορωνοϊο – Νοσηλεύεται με σοβαρή πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια – ΒΙΝΤΕΟ

Με σοβαρή πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια νοσηλεύεται 16χρονη στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του  στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» o Παγκύπριος συντονιστής κλινών covid κ. Χρήστος Κυπρή , ανέφερε πως μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ είπε πως είναι νωρίς για να γίνουν προβλέψεις.

Την ίδια αναφέρθηκε πως όντος περίμενε ασθενοφόρο για 9 ώρες, ενώ όπως δήλωσε τα προβλήματα είναι γνωστά και γίνονται προσπάθειες για να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE