Έριξαν μολότοφ σε γνωστή ταβέρνα της Λευκωσίας τα ξημερώματα

Έριξαν μολότοφ σε γνωστή ταβέρνα της Λευκωσίας τα ξημερώματα

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα γνωστή ταβέρνα στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κοντά στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/7), ξέσπασε φωτιά σε πλάγια είσοδο της ταβέρνας στην περιοχή του Παρισσινού.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις πυρόσβεσης που έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές κυρίως στην είσοδο όπου ρίχθηκε μολότοφ από άγνωστα μέχρι στιγμής πρόσωπα.

Μέλη της Αστυνομίας βρέθηκαν στη σκηνή και άρχισαν εξετάσεις για το συμβάν, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για εμπρησμό και κακόβουλη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE