MOE χαμηλής πολιτικής θα ανακοινωθούν αύριο από Αναστασιάδη και Ακκιντζί

MOE χαμηλής πολιτικής θα ανακοινωθούν αύριο από Αναστασιάδη και Ακκιντζί

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση κοινωνικού χαρακτήρα αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί με τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας Μουσταφά Ακιντζί, κατά την οποία θα περιδιαβούν στην παλιά πόλη της Λευκωσίας.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη αναφέρει ότι τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα συνοδεύουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tothemaonline αύριο μετά την συνάντηση των δυο ηγετών θα ανακοινωθούν Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης χαμηλής πολιτικής. Ένα από τα ΜΟΕ που αναμένεται να ανακοινωθεί είναι η διάνοιξη του οδοφράγματος κοντά στην Πύλη Πάφου και η εκεί λειτουργία κοινής λαϊκής αγοράς.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες  έχουν ήδη αρχίσει οι εργασίες επιδιόρθωσης του δρόμου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE