Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Χριστοδουλίδη για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Χριστοδουλίδη για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε την Πέμπτη ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη, με αντικείμενο τον στενό συντονισμό Ελλάδας και Κύπρου, υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων στο Κυπριακό. 

Με ανάρτησή του στο Twitter, o κ. Δένδιας σημειώνει ότι κατά την τηλεφωνική του συνομιλία με τον κ. Χριστοδουλίδη συζητήθηκε ο στενός συντονισμός των δύο χωρών «αναφορικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στο πλαίσιο διεργασιών σε ΟΗΕ, καθώς και ΕΕ σχετικά με τις παράνομες τουρκικές ενέργειες σε Βαρώσια».

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE