ΠΑΡΑ-THEMA

Πυροβολεί Σωτηριάδη ο Διέτης - ‘Δηλαδή ο ιός δεν υπάρχει…’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πυροβολεί Σωτηριάδη ο Διέτης - ‘Δηλαδή ο ιός δεν υπάρχει…’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κυρίαρχο ζήτημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί η σύλληψη του επιδημιολόγου Δρα Ελπιδοφόρου Σωτηριάδη σε σχέση με τα θλιβερά επεισόδια που διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής (18/7) έξω από το συγκρότημα «ΔΙΑΣ» αλλά και το Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο ‘στρατόπεδα’ με τους μεν να υπερασπίζονται τις θέσεις του ιατρού κάνοντας λόγο για φίμωση της αντίθετης άποψης και τους δε να συμφωνούν με τη σύλληψη του. Από τις διαδικτυακές μάχες δε θα μπορούσε να λείψει και ο -πάντοτε καυστικός- Δρ Νικόλας Διέτης.

Ο επίκουρος καθηγητής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου θέλησε με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο να εκφράσει την οργή και την αγανάκτηση του απέναντι σε όσους υπερασπίζονται τον Δρα Σωτηριάδη τουιτάροντας τα ακόλουθα:

«Δηλαδή η αντίθετη ‘άποψη’ είναι ότι ο ιός δεν υπάρχει, ή ότι είναι μια γρίπη, ότι όλα είναι μέρος ενός σχεδίου, ότι τα εμβόλια κάνουν κακό και ότι οι εμβολιαζόμενοι είναι κίνδυνος στους άλλους. Το ψέμα, η προπαγάνδα και η παραπλάνηση του κόσμου κατά της Δημόσιας Υγείας είναι ‘άποψη’! Ντροπή.»

Στη συνέχεια έκανε λόγο για ηθική αυτουργία και παρακίνηση απαντώντας στο τιτίβισμα χρήστη λέγοντας τα ακόλουθα:

«Δηλαδή αν μιλήσω δημόσια σε πορεία αντεξουσιαστών και δώσω στην οργή τους ένα ‘επιστημονικό δεκανίκι’ για να νιώσουν δικαιωμένοι και αυτοί πάνε μετά και τα κάψουν όλα τότε εγώ… ‘απλά την άποψη μου’. Σφυρίζουμε αδιάφορα στη σημασία της ηθικής αυτουργίας και της παρακίνησης;»

Δείτε αυτούσια τα τουίτς:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top