Αυτούς ψάχνει η αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κακόβουλης ζημιάς στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτούς ψάχνει η αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κακόβουλης ζημιάς στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία καταζητεί τα πιο κάτω πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύονται, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία μεταξύ των ημερομηνιών 17-18 Ιουλίου, 2021.

  1.  Marius – Lusian Blendea, 24 ετών, από τη Ρουμανία

  1. Χαράλαμπος Σάββα, 26 ετών

  1. Αλέξανδρος Γιαλλούρης, 18 ετών

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE