ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες - Ποιους παριστάνουν αυτή τη φορά

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες - Ποιους παριστάνουν αυτή τη φορά

Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες στην Κύπρο. Αυτή τη φορά ισχυρίζονται ότι είναι λειτουργοί της εταιρείας Microsoft.

Η Αστυνομία συνεχίζει να δέχεται αναφορές για τηλεφωνικές απάτες.

Επιτήδειοι οι οποίοι χρησιμοποιούν εικονικούς κυπριακούς αριθμούς, ισχυρίζονται ότι είναι λειτουργοί της εταιρείας Microsoft και στοχεύουν στην πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πολιτών και στα προσωπικά και τραπεζικά τους δεδομένα.

Η Αστυνομία προειδοποιεί εκ νέου το κοινό και καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε καμία περίπτωση να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE