ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες - Ποιους παριστάνουν αυτή τη φορά

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες - Ποιους παριστάνουν αυτή τη φορά

Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες στην Κύπρο. Αυτή τη φορά ισχυρίζονται ότι είναι λειτουργοί της εταιρείας Microsoft.

Η Αστυνομία συνεχίζει να δέχεται αναφορές για τηλεφωνικές απάτες.

Επιτήδειοι οι οποίοι χρησιμοποιούν εικονικούς κυπριακούς αριθμούς, ισχυρίζονται ότι είναι λειτουργοί της εταιρείας Microsoft και στοχεύουν στην πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πολιτών και στα προσωπικά και τραπεζικά τους δεδομένα.

Η Αστυνομία προειδοποιεί εκ νέου το κοινό και καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε καμία περίπτωση να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.