ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες - Ποιους παριστάνουν αυτή τη φορά

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες - Ποιους παριστάνουν αυτή τη φορά

Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες στην Κύπρο. Αυτή τη φορά ισχυρίζονται ότι είναι λειτουργοί της εταιρείας Microsoft.

Η Αστυνομία συνεχίζει να δέχεται αναφορές για τηλεφωνικές απάτες.

Επιτήδειοι οι οποίοι χρησιμοποιούν εικονικούς κυπριακούς αριθμούς, ισχυρίζονται ότι είναι λειτουργοί της εταιρείας Microsoft και στοχεύουν στην πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πολιτών και στα προσωπικά και τραπεζικά τους δεδομένα.

Η Αστυνομία προειδοποιεί εκ νέου το κοινό και καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε καμία περίπτωση να αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE