ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση μέχρι τις 30 Ιουλίου 24χρονος για υπόθεση βιασμού

Υπό κράτηση μέχρι τις 30 Ιουλίου 24χρονος για υπόθεση βιασμού

Στις 30 Ιουλίου ξεκινά η διαδικασία του 24χρονου ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο για την υπόθεση βιασμού νεαρής, μόνιμης κατοίκου Πάφου, τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου.


Ο 24χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο ωστόσο στη σημερινή διαδικασία ο νεαρός ζήτησε νομική αρωγή και η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 30 Ιουλίου. 

Στην σημερινή διαδικασία υποβλήθηκε αίτημα από την Αστυνομία για να παραμείνει υπό κράτηση και το αίτημα έγινε αποδεκτό από το Δικαστήριο  και ως εκ τούτου το Δικαστήριο διέταξε όπως  ο 24χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση ως 30 Ιουλίου  ημερομηνία έναρξης της εκδίκασης της υπόθεσης ενώπιον Κακουργιοδικείου Πάφου. 

Η Αστυνομία διεξήγαγε εντατικές έρευνες εξετάζοντας και τα κλειστά κυκλώματα που είναι εγκατεστημένα σε καταστήματα της περιοχής. Επίσης σύμφωνα με την Αστυνομία,  στην υπόθεση υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βοήθησε την παραπονούμενη και την Αστυνομία.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 24χρονη κατήγγειλε βιασμό της από άγνωστο άνδρα. Συγκεκριμένα, η νεαρή κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι λίγο πριν τις 4 την αυγή της Κυριακής της 13η Ιουνίου, ενώ περπατούσε στην Αγίου Αντωνίου, κατευθυνόμενη στο διαμέρισμά της, την προσέγγισε άγνωστος άνδρας, ο οποίος δια της βίας την παρέσυρε στον περίβολο του ομώνυμου παρεκκλησιού όπου και ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη θέλησή της.

Η κοπέλα μετέβη στην Αστυνομία λίγο αργότερα, το πρωί της 13ης Ιουνίου και κατήγγειλε την υπόθεση, δίνοντας και περιγραφή του δράστη. Σημειώνεται πως η 24χρονη εξετάσθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top