Τηλεφωνική επικοινωνία Ονάλ-Νούλαντ για Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία Ονάλ-Νούλαντ για Κυπριακό

Διμερείς σχέσεις και Κυπριακό συζήτησε σε τηλεφωνική συνομιλία με την Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτώρια Νούλαντ είχε χθες ο Αναπληρωτής Υπουργός της Τουρκίας, Σεντάτ Ονάλ, σύμφωνα με ανάρτηση του Τουίτερ.

 
Ο κ. Ονάλ μετέφερε τις απόψεις της Τουρκίας λέγοντας ότι είναι πλήρης η στήριξη στα τελευταία βήματα που έχουν γίνει στο θέμα του Βαρωσιού στην «τδβκ» - όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος – και στο όραμα για λύση δύο κρατών, όπως αναφέρεται στο Τουίτερ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE