LIFESTYLE

Πρίγκιπας Κάρολος: Τι φοβάται πως ο πρίγκιπας Harry θα αποκαλύψει στην αυτοβιογραφία του

Πρίγκιπας Κάρολος: Τι φοβάται πως ο πρίγκιπας Harry θα αποκαλύψει στην αυτοβιογραφία του

Ακόμα κι αν οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν πως η βασιλική οικογένεια γνώριζε για την επιθυμία του πρίγκιπα Harry να κυκλοφορήσει το δικό του βιβλίο που θα αναφέρεται στη ζωή του, αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως τα μέλη της μοναρχίας της Αγγλίας δεν έχουν δεύτερες σκέψεις για το τι πρόκειται να ειπωθεί στην αυτοβιογραφία αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα πηγή από το βασιλικό περιβάλλον, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο γιος του, πρίγκιπας William ανησυχούν για το περιεχόμενο του βιβλίου, το οποίο πρόκειται να εκδοθεί στα τέλη του 2022. Όπως εξήγησε, ο πρίγκιπας Harry στην ανακοίνωσή του, γράφει τα λόγια αυτά όχι με το εκ γενετής αξίωμα του πρίγκιπα αλλά ως ο άντρας που έχει γίνει σήμερα. Ειδικότερα, θέλει να μοιραστεί τα μαθήματα που έμαθε μέχρι τώρα στη ζωή του, υπογραμμίζοντας τα κοινά που έχει με οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο, ανεξαρτήτως καταγωγής και θέσης.

Από την άλλη, αν και ο πρίγκιπας Harry δεν έχει σκοπό να ξεκινήσει μία ακόμη διαμάχη, πληγώνοντας τη διάσημη οικογένειά του, παρά επιθυμεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, το Παλάτι εξακολουθεί να έχει τις ανησυχίες του. Πιο συγκεκριμένα, ακόμα και οι ξαδέρφες του, Πριγκίπισσα Ευγενία και Zara Tindall, με τις οποίες έχει μία στενότερη σχέση, δεν έχουν ενθουσιαστεί στην ιδέα.

Η σημαντικότερη ανησυχία του πρίγκιπα Καρόλου, που τον κάνει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις του γιου του, έχει να κάνει με τη σύζυγό του, Καμίλα. "Ας είμαστε ειλικρινείς, ο Harry δεν ήταν ποτέ κοντά με τη δούκισσα της Κορνουάλης. Αν καταγράψει την τεταμένη σχέση τους στο βιβλίο, θα ήταν καταστρεπτικό τη στιγμή που ο Κάρολος προετοιμάζει το έδαφος για εκείνη ώστε να γίνει Βασίλισσα", δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας.

Φυσικά, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα, αφού το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022, δηλαδή μήνες μετά το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας, όπου ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα παραβρεθούν με τα παιδιά τους.

Μέχρι τώρα, είχε γίνει η αρχή για τη συμφιλίωση του πρίγκιπα Harry με την οικογένειά του, ύστερα από το ταξίδι του στην Αγγλία για την εκδήλωση στη μνήμη της πριγκίπισσας Diana, παρουσιάζοντας μια κοινή γραμμή με τον αδερφό του, πρίγκιπα William. Άραγε, το βιβλίο του έχει τη δύναμη να καταστρέψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας ή θα βάλει μια για πάντα την κόντρα τους στην άκρη; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Πηγή: harpersbazaar.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top