Άτομα βγαίνουν θετικά στον ιό για να εξασφαλίσουν safe pass – ΒΙΝΤΕΟ

Άτομα βγαίνουν θετικά στον ιό για να εξασφαλίσουν safe pass – ΒΙΝΤΕΟ

Άτομα βγαίνουν θετικά στον ιό με σκοπό να εξασφαλίσουν safe pass χωρίς να εμβολιαστούν.

Την δυσαρέσκεια της για το συγκεκριμένο θέμα που παρατηρείται εξέφρασε η η Δρ. Μαρία Κολιού.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση», το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουλίου, η Δρ Κολιού ανέφερε πως υπάρχουν κάποια άτομα που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, ωστόσο θέλουν να εξασφαλίσουν safe pass, χωρίς να υποβληθούν σε rapid τεστ και έτσι καταλήγουν σε αυτή την λύση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Δρ, Μαρία Κολιού, αυτό παρατηρείται από νεαρότερες ηλικίες συνήθως, καθώς αυτοί αρνούνται περισσότερο να εμβολιαστούν.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας, σε περίπτωση που κάποιος έχει νοσήσει τους τελευταίους έξη μήνες εξασφαλίζει safe pass.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE