Άτομα βγαίνουν θετικά στον ιό για να εξασφαλίσουν safe pass – ΒΙΝΤΕΟ

Άτομα βγαίνουν θετικά στον ιό για να εξασφαλίσουν safe pass – ΒΙΝΤΕΟ

Άτομα βγαίνουν θετικά στον ιό με σκοπό να εξασφαλίσουν safe pass χωρίς να εμβολιαστούν.

Την δυσαρέσκεια της για το συγκεκριμένο θέμα που παρατηρείται εξέφρασε η η Δρ. Μαρία Κολιού.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση», το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουλίου, η Δρ Κολιού ανέφερε πως υπάρχουν κάποια άτομα που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, ωστόσο θέλουν να εξασφαλίσουν safe pass, χωρίς να υποβληθούν σε rapid τεστ και έτσι καταλήγουν σε αυτή την λύση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Δρ, Μαρία Κολιού, αυτό παρατηρείται από νεαρότερες ηλικίες συνήθως, καθώς αυτοί αρνούνται περισσότερο να εμβολιαστούν.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας, σε περίπτωση που κάποιος έχει νοσήσει τους τελευταίους έξη μήνες εξασφαλίζει safe pass.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE