Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους: Ευκαιρία για νέα συνάντηση Μέσι – Κριστιάνο

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους: Ευκαιρία για νέα συνάντηση Μέσι – Κριστιάνο

Η Μπαρτσελόνα πιθανότατα θα κοντραριστεί (8/8) με την Γιουβέντους κι εφόσον οι Μέσι και Κριστιάνο παραμείνουν στις ομάδες τους, θα έχουν την ευκαιρία να τα ξαναπούν!

Οι Μέσι και Κριστιάνο είχαν βρεθεί μονάχα στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Champions League της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όταν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο «Καμπ Νόου» είχε κάνει πάρτι και είχε οδηγήσει την Γιουβέντους στους «16» ως πρωτοπόρο του γκρουπ, παίρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα από την Βαρκελώνη.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE