Σε κινητοποίηση η Αστυνομία - Συγκεντρώσεις πολιτών σε διαμαρτυρία στη Λευκωσία

Σε κινητοποίηση η Αστυνομία - Συγκεντρώσεις πολιτών σε διαμαρτυρία στη Λευκωσία

Σε κινητοποίηση τέθηκε η αστυνομία αργά το απόγευμα της Τετάρτης αφού πολίτες συγκεντρώθηκαν σε διαμαρτυρία για τις συλλήψεις που έγιναν για τα επεισόδια της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 15-20 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τα κρατητήρια στη Λακατάμια για να διαμαρτυρηθούν για τις συλλήψεις.

Την ίδια ώρα δυνάμεις της Αστυνομίας βρέθηκαν και έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία στην περιοχή της Έγκωμης αφού και εκεί πολίτες πραγματοποιούσαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με το συνολικό αριθμό των ατόμων να φτάνει τα 20-30 άτομα.

Όλες οι συγκεντρώσεις έληξαν χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE