Σε κινητοποίηση η Αστυνομία - Συγκεντρώσεις πολιτών σε διαμαρτυρία στη Λευκωσία

Σε κινητοποίηση η Αστυνομία - Συγκεντρώσεις πολιτών σε διαμαρτυρία στη Λευκωσία

Σε κινητοποίηση τέθηκε η αστυνομία αργά το απόγευμα της Τετάρτης αφού πολίτες συγκεντρώθηκαν σε διαμαρτυρία για τις συλλήψεις που έγιναν για τα επεισόδια της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 15-20 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τα κρατητήρια στη Λακατάμια για να διαμαρτυρηθούν για τις συλλήψεις.

Την ίδια ώρα δυνάμεις της Αστυνομίας βρέθηκαν και έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία στην περιοχή της Έγκωμης αφού και εκεί πολίτες πραγματοποιούσαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με το συνολικό αριθμό των ατόμων να φτάνει τα 20-30 άτομα.

Όλες οι συγκεντρώσεις έληξαν χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

Tις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, υπό το φως των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων, ανέλυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στη διάρκεια ομιλίας του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο Ζάγκρεμπ, της Κροατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE