Κατερίνα Καινούργιου: Εμβολιάστηκε ξανά και έχει παρενέργειες!

Κατερίνα Καινούργιου: Εμβολιάστηκε ξανά και έχει παρενέργειες!

Έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά, όπως η ίδια αφήνει να εννοηθεί, λίγο αργότερα μέσα στη μέρα, οι παρενέργειες δεν άργησαν να φανούν.

Με αναρτήσεις της στο Instagram ενημέρωσε τους ακολούθους της για την κατάστασή της τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Σε μία πρώτη φωτογραφία φαίνεται ιδιαιτέρως χαρούμενη που ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό, σε μία δεύτερη δημοσίευση όμως υπονοεί ότι τελικά μάλλον ανέβασε πυρετό.

kainourgiou

 

Κρίνοντας από το βίντεο, με το τραγούδι της Κωνσταντίνας που λέει σε κάποιο στίχο του «Μετράω τον πυρετό μου, παίρνει ο υδράργυρος φωτιά... 38.8, 39.9» μάλλον η Κατερίνα Καινούργιου περνάει δύσκολα.

Screenshot_20210721_050710

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE