ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κλειστές και οι δύο λωρίδες σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου - Ακινητοποιήθηκε φορτηγό

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κλειστές και οι δύο λωρίδες σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου - Ακινητοποιήθηκε φορτηγό

Κλείνουν αυτή την ώρα και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την έξοδο προς Μουτταγιάκα, για παροχή βοήθειας για μετακίνηση φορτίου από φορτηγό όχημα που λόγω μηχανικής βλάβης, έχει ακινητοποιηθεί στη λωρίδα ασφαλείας του δρόμου.

Η κυκλοφορία διοχετεύεται μέσω της εξόδου προς Μουτταγιάκα, προς τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού, από όπου οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων μπορούν να επιστρέφουν από την επόμενη είσοδο στον αυτοκινητόδρομο.

Ο αυτοκινητόδρομος αναμένεται να παραμείνει κλειστός για περίπου μία ώρα, μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι. Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο παρά την έξοδο Μουτταγιάκας για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE