Στο Δικαστήριο άλλοι επτά συλληφθέντες για τα σοβαρά επεισόδια - Από 25 μέχρι και 64 ετών

Στο Δικαστήριο άλλοι επτά συλληφθέντες για τα σοβαρά επεισόδια - Από 25 μέχρι και 64 ετών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας θα οδηγηθούν σήμερα το πρωί στις 11:00 Τρίτη 20 Ιουλίου, άλλοι επτά συλληφθέντες για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου.

Στη σύλληψη ακόμη τριών προσώπων, σε σχέση με την οχλαγωγία και επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ και έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, προχώρησε η Αστυνομία, με την ειδική ανακριτική ομάδα που σχηματίστηκε να συνεχίζει με αμείωτη ένταση τη διερεύνηση των επεισοδίων.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί συνολικά δώδεκα ύποπτα πρόσωπα, ηλικίας από 25 μέχρι και 64 ετών, που έχουν τεθεί υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες άλλων 16 αναζητούμενων προσώπων που φαίνεται να συμμετείχαν στα επεισόδια στο συγκρότημα ΔΙΑΣ, με τη συλλογή και αξιολόγηση μαρτυρικού υλικού για ταυτοποίηση και άλλων προσώπων να συνεχίζεται εντατικά.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας, με την ανακριτική ομάδα να έχει ενισχυθεί και από μέλη των ΤΑΕ Λάρνακας και Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE