Ο χειρότερος κλέφτης έκρυψε ολόκληρο ηχοσύστημα κάτω από το παντελόνι του -ΒΙΝΤΕΟ

Ο χειρότερος κλέφτης έκρυψε ολόκληρο ηχοσύστημα κάτω από το παντελόνι του -ΒΙΝΤΕΟ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι ενός καταστήματος με ηλεκτρικές συσκευές στην Αγγλία, όταν είδαν από τις κάμερες έναν επίδοξο κλέφτη να κρύβει ένα τεράστιο σετ ηχείων μέσα στο παντελόνι του.

Το βίντεο δείχνει τον κλέφτη να σπρώχνει το ηχείο κάτω από το παντελόνι του και να προσπαθεί να κρύψει την άλλη άκρη του μέσα στο μπουφάν του. Ασφαλώς και η κρυψώνα του δεν ήταν η πιο πειστική και έτσι το προσωπικό του καταστήματος τον έπιασε προτού καταφέρει να φύγει.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος σύντομα είδαν την αστεία πλευρά της κλοπής, μοιράζοντας το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το εξής λογοπαίγνιο: «Πιστεύετε ότι εντυπωσιάστηκε με τις προσφορές των πακέτων μας;».

Από την πλευρά του ο διευθυντής του καταστήματος σχολίασε: «Η μπάρα ήχου που προσπάθησε να κλέψει ήταν πιθανώς η μεγαλύτερη που έχουμε στο κατάστημα. Βρισκόταν περίπου στα μισά του καταστήματος και το προσωπικό τον άφησε να προχωρήσει πριν τον σταματήσει στην κεντρική είσοδο. Δεν τους είπε πολλά, φαινόταν να ήταν υπό την επήρεια κάποιας ουσίας».

Οι χρήστες του διαδικτύου αντιμετώπισαν με χιούμορ το βίντεο. «Μπορεί να γελάτε τώρα, αλλά σε προηγούμενες επισκέψεις του είχε ένα πλυντήριο πιάτων, μια πλάσμα 60 ιντσών και μια κουζίνα», σχολίασε ένας χρήστης.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE