Οι τηγανητές πατάτες που μπήκαν στο ρεκόρ Γκίνες κοστίζουν 200 δολάρια

Οι τηγανητές πατάτες που μπήκαν στο ρεκόρ Γκίνες κοστίζουν 200 δολάρια

Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Serendipity3 που άνοιξε ξανά την περασμένη Παρασκευή στη Nέα Υόρκη μόλις έσπασε το δέκατο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness, αυτή τη φορά για τις πιο ακριβές πατάτες.

Κοστίζουν 200 δολάρια και ονομάζονται "Creme de la Creme Pommes Frites", ενώ έφτασαν εγκαίρως για το #NationalFrenchFryDay της 13ης Ιουλίου Οι σεφ δεν έκοψαν απλώς μερικές κανονικές πατάτες και τις έριξαν σε μια συνηθισμένη φριτέζα.

 

«Βγαίνοντας από την πανδημία και αφού είμαστε ανοιχτοί, είναι υπέροχο να έχουμε κάτι να ενθουσιαστούμε», δήλωσε ο Calderone. «Είναι μία από τις πιο σουρεαλιστικές εμπειρίες που είχα ποτέ», δήλωσε ο έταιρος σεφ Kiewert.

Η Guinness World Records πραγματοποίησε τελετή τη Δευτέρα, δίνοντας στο εστιατόριο ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ. Το πρώτο που έσπασε το Serendipity3 ήταν το 1998 για τη μεγαλύτερη γαμήλια τούρτα στον κόσμο.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.