Πρόεδρος Αναστασιάδης: Αναμενόμενη η επανάληψη των απαράδεκτων τουρκικών θέσεων

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Αναμενόμενη η επανάληψη των απαράδεκτων τουρκικών θέσεων

Θα αναμένουμε την περάτωση της παράνομης επίσκεψης του Προέδρου της Τουρκίας στα κατεχόμενα και εν συνεχεία θα τοποθετηθούμε και ως προς τις ενέργειες και ως προς τα διαβήματα που θα προβεί η Κυπριακή Δημοκρατία, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Πανόραμα Αγνοουμένων, στον Κόρνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κληθείς να σχολιάσει τα  όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πραγματοποιεί παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα, είπε ότι «ήταν αναμενόμενη η επανάληψη των απαράδεκτων τουρκικών θέσεων.

Θα αναμένουμε την περάτωση της επίσκεψης και εν συνεχεία θα τοποθετηθούμε και ως προς τις ενέργειες και ως προς τα διαβήματα, τα οποία θα πρέπει να προβεί η Κυπριακή Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

Με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν τα εναέρια μέσα την προσπάθεια να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτα στα Μεσοχώρια της Εύβοιας. Οι επίγειες δυνάμεις παρέμειναν όλη τη νύχτα στο σημείο, δίνoντας μάχη με τις φλόγες που απειλούν σπίτια, καλλιέργειες και το φυσικό περιβάλλον.

BEST OF TOTHEMAONLINE