ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε άλλα 4 πρόσωπα για τα επεισόδια στο SIGMA

Χειροπέδες σε άλλα 4 πρόσωπα για τα επεισόδια στο SIGMA

Χειροπέδες σε άλλα 4 πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με ενημέρωση, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ακόμη τεσσάρων προσώπων σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Δεν παραδέχονται για τα επεισόδια οι πέντε συλληφθέντες – Της ίδιας οικογένειας οι τρείς – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν

Υπενθυμίζουμε ότι στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου, οι πέντε συλληφθέντες για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου, στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA και έξω από το Προεδρικό.

Στη δικαστική διαδικασία ζητήθηκε η οκταήμερη προσωποκράτηση των υπόπτων, οι οποίοι συνελήφθησαν για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομης συνάθροισης, οχλαγωγίας, εμπρησμού κ.α, ενώ δύο εκ των υπόπτων αντιμετωπίζουν αδικήματα επίθεσης κατά αστυνομικών και αντίστασης κατά τη σύλληψη τους.

Σύμφωνα με τα γεγονότα που παρουσιάστηκαν στο Δικαστήριο, οι πέντε συλληφθέντες αρνούνται την ανάμειξη τους στα επεισόδια. Όπως λέχθηκε μετά την προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας με την αρχική πληροφορία να αναφέρει συνάθροιση 1000 ατόμων, ο αριθμός ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος, περίπου στα 5000 άτομα. Μερίδα διαμαρτυρόμενων κατευθύνθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, όπου επιτέθηκαν με τσιμεντομπλοκ, φωτοβολίδες, εκρηκτικά, πέτρες κ.α.

Μάλιστα, έγινε αναφορά και στον φρουρό, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στην φλεγόμενη Πύλη και κατάφερε να διαφύγει σπάζοντας τζάμι με τη χρήση πυροσβεστήρα.

Σημειώνουμε ότι για τα επεισόδια έχει ενισχυθεί η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λευκωσίας, με μέλη από τη Λάρνακα και τη Λεμεσό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χέρια των Αρχών υπάρχει αρκετό υλικό το οποίο διερευνάται, ενώ αναμένεται ότι θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top