Υπό 3ήμερη κράτηση 20χρονη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας

Υπό 3ήμερη κράτηση 20χρονη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εκδόθηκε χτες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 20χρονης για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, παρουσιάστηκε στο Τμήμα Αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Πάφου μια κοπέλα ηλικίας 20 ετών για αναχώρηση για την Γαλλία. Όπως διαφάνηκε πρόκειται για αφρικανικής καταγωγής η οποία παρουσίασε Γαλλικό δελτίο ταυτότητας .

Από τον έλεγχο που έγινε διαφάνηκε ότι ναι μεν το δελτίο ταυτότητος φαινόταν εκ πρώτης όψεως γνήσιο, όμως το πρόσωπο που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι διαφορετικό από αυτήν που το είχε στην κατοχή της. Κατόπιν τούτου η 20χρονη συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας και οδηγήθηκε στο Δικαστήριο για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Εξετάσεις θα γίνουν προς διερεύνηση της υπόθεσης μέσω Interpol αλλά και επιστημονικές εξετάσεις επί του διαβατηρίου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι γνήσιο ή όχι .

Ανακρινόμενη η 20χρονη παραδέχτηκε ότι δεν είναι δικό της το δελτίο ταυτότητας ότι τα πραγματικά της στοιχεία τα έδωσε στην Αστυνομία, και ότι κατάγεται από το Κόγκο και είναι ηλικίας 20 ετών.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE