Tην επίθεση εναντίον του συγκροτήματος Δίας, καταδικάζει η Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας

Tην επίθεση εναντίον του συγκροτήματος Δίας, καταδικάζει η Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας

Tην επίθεση εναντίον του συγκροτήματος Δίας, που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και προκάλεσε τεράστιες ζημιές, καταδικάζει με βδελυγμία, σε ανακοίνωση της, η Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.


«Δηλώνουμε στο πλευρό των δημοσιογράφων και των άλλων λειτουργών του συγκροτήματος, και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, καθώς η επίθεση συνιστά πλήγμα όχι μόνο στη Δημοκρατία και στην ελευθερία της έκφρασης, αλλά και σε κάθε ανθρώπινο δικαίωμα», προσθέτει.

Η Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας (ΕΔΔ) καλεί, παράλληλα, «το κράτος να λάβει επιτέλους μέτρα για να προστατεύσει ευρύτερα τους λειτουργούς των ΜΜΕ στην ελεύθερη ενάσκηση του λειτουργήματός τους, καθώς παρακολουθεί με ανησυχία την στοχοποίηση δημοσιογράφων και ΜΜΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις συνεχιζόμενες αναίτιες και απαράδεκτες απειλές που διατυπώνουν διάφοροι χρήστες του διαδικτύου».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE