Εφιαλτικές στιγμές για τον φύλακα του SIGMA: «Με κλείδωσαν μέσα, τους είπα παιδιά θα πεθάνω» - ΒΙΝΤΕΟ

Εφιαλτικές στιγμές για τον φύλακα του SIGMA: «Με κλείδωσαν μέσα, τους είπα παιδιά θα πεθάνω» - ΒΙΝΤΕΟ

Μαρτυρία για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε κατά την διάρκεια των επεισοδίων έδωσε ο φύλακας του SIGMA.

Όπως ανέφερε, είχαν πληροφορίες πως θα πήγαιναν στο συγκρότημα και έτσι έφτασαν από νωρίς το μεσημέρι και κλείδωσαν όλο το κτίριο.

Την ίδια ώρα σημείωσε πως λίγο πριν φτάσουν οι διαδηλωτές στο συγκρότημα πέρασαν δυο Αστυνομικοί με τις μοτοσικλέτες και τον ρώτησαν αν είναι κλειδωμένο το συγκρότημα.

«Μπήκανε σπρώξανε τις πόρτες όλες που ήταν ασφαλισμένες με αλύσους. Έριξαν την πρώτη φωτοβολίδα μέσα, πήρε φωτιά η πύλη», είπε χαρακτηριστικά.

«Έκλεισαν την πόρτα και δεν με αφήναν να βγω έξω. Τους είπα ρε παιδιά θα πεθάνω», «Ήταν όλοι με πέτρες, με τούβλα, δεν μπορείς να φανταστείς τι κρατούσαν πάνω τους», συμπλήρωσε. 

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE