Νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση δυο Αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στα επεισόδια

Νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση δυο Αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στα επεισόδια

Δυο Αστυνομικοί τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση από τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου στην Λευκωσία.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο αλλά και έξω από τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Όπως προαναφέραμε μέχρι στιγμής η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη πέντε ατόμων, ενώ αναμένονται περισσότερες.

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Προεδρικό, άγνωστοι ξεκίνησαν να πετούν πέτρες να καίνε καλάθους και να πετάνε μολότοφ.

Η Αστυνομία στην προσπάθεια της να ελέγξει την κατάσταση έριξε δακρυγόνα, ενώ Αστυνομικοί τραυματίστηκαν, δυο εκ των οποίων σοβαρά.

Σε ό,τι αφορά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κτήριο της τηλεόρασης SIGMA, άγνωστοι κουκουλοφόροι μπούκαραν στο συγκρότημα, έκαψαν την πύλη και προκάλεσαν ζημιές στα οχήματα που ήταν σταθμευμένα αλλά και στο εσωτερικό του κτηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.