«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζει το SIGMA - Δέχονται επίθεση από διαδηλωτές

«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζει το SIGMA - Δέχονται επίθεση από διαδηλωτές

Διαμαρτυρία έξω από το συγκρότημα ΔΙΑΣ και την σημειώνεται αυτή την ώρα.

Οι διαμαρτυρόμενοι που ξεκίνησαν από το απόγευμα της Κυριακής στην Λευκωσία, έφτασαν με πορεία έξω από τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης Sigma.

Πληροφορίες αναφέρουν πως προκαλούν ζημιές στα οχήματα των εργαζομένων και πετούν κροτίδες.

Να υπενθυμίσουμε πως είναι η δεύτερη φορά που το συγκρότημα ΔΙΑΣ δέχεται επίθεση από πολίτες, καθώς κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE