Δεν οδηγούσε πετούσε 23χρoνος: Φόβος και τρόμος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Δεν οδηγούσε πετούσε 23χρoνος: Φόβος και τρόμος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Γύρω στις 8.50 σήμερα το πρωί, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στην έξοδο Ζυγίου, αυτοκίνητο που κινείτο με ταχύτητα 189 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. 

Ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί αύριο 19 Ιουλίου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.