Τουλάχιστον 156 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Γερμανία

Τουλάχιστον 156 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Γερμανία

Ο απολογισμός των καταστροφικών πλημμυρών έφθασε τους 156 νεκρούς στη Γερμανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η αστυνομία, ανεβάζοντας συνολικά σε τουλάχιστον 183 τον αριθμό των νεκρών από την κακοκαιρία στη δυτική Ευρώπη.

Μόνο στο γερμανικό κρατίδιο της Ρηνανίας-Παλατινάτου, η τοπική αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωση ότι υπάρχουν 110 νεκροί, συγκριτικά με 98 στον προηγούμενο απολογισμό.

"Υπάρχουν φόβοι ότι θα προστεθούν και άλλα θύματα", ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, κάνοντας επίσης λόγο για τουλάχιστον 670 τραυματίες μόνο σε αυτή την περιοχή.

Στην Αυστρία, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής είναι σε κατάσταση συναγερμού στις περιοχές του Σάλτσμπουργκ και του Τιρόλου. "Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προκαλούν δυστυχώς σοβαρές ζημιές σε πολλά σημεία στην Αυστρία", ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE