ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρό βρέφος 17 μηνών που κατάπιε αντικείμενο

ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρό βρέφος 17 μηνών που κατάπιε αντικείμενο

Απίστευτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα βρέφος 17 μηνών έχασε τη ζωή του.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου χωρίς σφυγμό και διασωληνώθηκε. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή από εισρόφηση αντικειμένου.

Οι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη για να το επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς μετά από δύο ώρες ανεπιτυχών προσπαθειών ανάνηψης, το βρέφος δεν τα κατάφερε όπως αναφέρει το thestival.gr.


«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE