Παίκτρια του Survivor έγινε για πρώτη φορά μαμά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παίκτρια του Survivor έγινε για πρώτη φορά μαμά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Ντάρια Τουρόβνικ, η οποία ανακοίνωσε μέσω Instagram το πρωί του Σαββάτου ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

 

«Δεν θα υπάρξει ποτέ μέρα, σαν τη μέρα που γεννήθηκε το μωρό σου. Καλωσόρισες ψυχούλα μου», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ντάρια, κάνοντάς μας γνωστό ότι γέννησε αγοράκι.

Η Ντάρια Τουρόβνικ είναι ζευγάρι με τον Τάσο Παπαναγιώτου, τον ισχυρό άντρα γνωστής εταιρίας ηλεκτροδότησης.

Η Ντάρια Τουρόβνικ, που κατάγεται από την Ουκρανία, όμως έχει μεγαλώσει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα, έγινε ευρέως γνωστή στα 20 της, όταν το 2018 συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Survivor.

Μετά το τέλος του Survivor η Ντάρια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, ενώ πέρασε και από το ριάλιτι περιπέτειας του ANT1, Nomads.Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Ντάρια Τουρόβνικ, η οποία ανακοίνωσε μέσω Instagram το πρωί του Σαββάτου ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE