Ερντογάν: Τη Δευτέρα στη «βουλή» τα «καλά νέα για την τδβκ»

Ερντογάν: Τη Δευτέρα στη «βουλή» τα «καλά νέα για την τδβκ»

Στη «βουλή» των κατεχόμενων τη Δευτέρα θα ανακοινώσει τα καλά νέα για την «τδβκ», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι θα στείλουν μήνυμα ειρήνης τόσο στο νησί όσο και στον κόσμο.

Σε δηλώσεις του έπειτα από την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι την Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν «ταξίδι στην τδβκ με μια ευρεία αντιπροσωπεία μας».

«Την πρώτη μέρα θα προσφωνήσουμε τους βουλευτές στο κοινοβούλιο της τδβκ», είπε αναφερόμενος στα κατεχόμενα.

«Τα καλά νέα της τδβκ θέλω να τα δώσω στο κοινοβούλιο της τδβκ. Κάνουμε ένα ωραίο βήμα», πρόσθεσε.

Την Τρίτη, ανέφερε, «έχουμε τελετές στη βόρεια Κύπρο όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Θα πραγματοποιήσουμε τις τελετές μας με ευρεία αντιπροσωπεία και το βράδυ θα επιστρέψουμε στην πατρίδα».

Ο κ. Ερντογάν υποστήριξε επίσης ότι «οι φετινές μας τελετές θα αποτελέσουν μήνυμα ειρήνης με τον καλύτερο τρόπο τόσο για το νησί όσο και για ολόκληρο τον κόσμο. Θα έχουμε διμερείς επαφές, θα υπάρξουν επαφές μεταξύ των αντιπροσωπειών μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

Οι 500 υπογραφές, η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου και το μήνυμα του Αβέρωφ στη βάση. Τι σηματοδοτεί η κίνηση της Αννίτας και γιατί στην Πινδάρου όλοι περιμένουν την τελική επιλογή του τέως προέδρου.