Στο Νοσοκομείο ο οδηγός του φορτηγού - Ο απολογισμός του τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο

Στο Νοσοκομείο ο οδηγός του φορτηγού - Ο απολογισμός του τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο

Δόθηκε στην κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, στην περιοχή Σκαρίνου, που είχε κλείσει προσωρινά λόγω τροχαίας σύγκρουσης μεταξύ φορτηγού οχήματος και σαλούν αυτοκινήτου.

Η τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 5.00 το απόγευμα και στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Τα δύο οχήματα έχουν πλέον μετακινηθεί από το σημείο του δρόμου και η κυκλοφορία συνεχίζει κανονικά.

Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE