Φάρσα το eimail για βόμβα στη Λεμεσό: Αστυνομία και πυροτεχνουργοί στο σημείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φάρσα το eimail για βόμβα στη Λεμεσό: Αστυνομία και πυροτεχνουργοί στο σημείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα γραφεία της εταιρίας στα Κάτω Πολεμίδια, όπου δέχθηκε eimail για βόμβα βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας και πυροτεχνουργοί.

Οι έρευνες στο κτίριο έχουν ολοκληρωθεί, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε. Συνεχίζονται οι εξετάσεις ώστε να εντοπιστεί ο αποστολέας. 

Όπως προαναφέραμε η εταιρία φαίνεται να έλαβε email στο οποίο αναφέρει ότι θα εκραγεί βόμβα εντός ολίγων λεπτών.

Τα εν λόγω γραφεία βρίσκονται στα Κάτω Πολεμίδια, ενώ η σκηνή έχει αποκλειστεί για τις έρευνες.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

Στη συμφωνία που θα διαλαμβάνει την παρουσία γαλλικών δυνάμεων σε κυπριακό έδαφος για ανθρωπιστικούς σκοπούς αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επεσήμανε ότι η Γαλλία είναι το κράτος μέλος της ΕΕ με το οποίο η Κύπρος έχει την πιο ισχυρή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE