Αυτός αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ

Αυτός αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ

Το Πολιτικό Γραφείο της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, στη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε ότι νέος Εκπρόσωπος Τύπου της Κ.Ε. του Κόμματος αναλαμβάνει ο Γιώργος Κουκουμάς.

Τη θέση του Κεντρικού Οργανωτικού Γραμματέα αναλαμβάνει ο Χάρης Καράμανος και στη θέση του Οικονομικού Υπεύθυνου της ΚΕ συνεχίζει ο Νίκος Ιωάννου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE