Αυτός αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ

Αυτός αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ

Το Πολιτικό Γραφείο της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, στη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε ότι νέος Εκπρόσωπος Τύπου της Κ.Ε. του Κόμματος αναλαμβάνει ο Γιώργος Κουκουμάς.

Τη θέση του Κεντρικού Οργανωτικού Γραμματέα αναλαμβάνει ο Χάρης Καράμανος και στη θέση του Οικονομικού Υπεύθυνου της ΚΕ συνεχίζει ο Νίκος Ιωάννου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης από τις διεθνείς αγορές προς την κυπριακή οικονομία χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την υπερκάλυψη κατά 16 φορές της πρόσφατης έκδοσης ομολόγου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι προσφορές ανήλθαν στα 16,5 δισεκατομμύρια ευρώ, για άντληση 1 δισεκατομμυρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE