Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή 16/07/2021 και ώρα 11:15 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της Κοινότητα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 11:50, αφού έκαψε ένα δεκάριο με πυκνή, χαμηλή άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 18 άτομα του Τμήματος Δασών με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, δύο άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα και τέσσερις εθελοντές από την Κοινότητα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE