Εισφορά €2.000 για τους πυρόπληκτους από Γραφείο Εκπροσώπου της Αρμενικής Κοινότητας

Εισφορά €2.000 για τους πυρόπληκτους από Γραφείο Εκπροσώπου της Αρμενικής Κοινότητας

To Γραφείο του Εκπροσώπου της Αρμενικής Κοινότητας συνείσφερε το συμβολικό ποσό των € 2.000 ως οικονομική ενίσχυση για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην ορεινή Λάρνακας και Λεμεσού, όπως ανακοίνωσε.

 
Παράλληλα κάνει έκκληση στα μέλη της Αρμενικής Κοινότητας όπως συμβάλουν στην οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων, οι οποίοι έχασαν τις περιουσίες τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
 
Το γραφείο του Εκπροσώπου συμπαρίσταται και εκφράζει την αλληλεγγύη του προς όλους τους πληγέντες από την πυρκαγιά καθώς επίσης και τα βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE