Αναβαθμίζεται ο παραλιακός πεζόδρομος στο Λατσί

Αναβαθμίζεται ο παραλιακός πεζόδρομος στο Λατσί

Σε αναβάθμιση του παραλιακού πεζόδρομου στο Λατσί, προχωρεί ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, υπεγράφησαν τρία συμβόλαια μεταξύ του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς και των εταιρειών Excelo Ltd και Γρηγοριάδου Κούλλα Λτδ. που σχετίζονται με την αναβάθμιση του παραλιακού πεζόδρομου στο Λατσί. 

Η αναβάθμιση, προστίθεται στην ανακοίνωση, αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση παιχνιδιών, συνθετικού χλοοτάπητα και προστατευτικού ελαστικού δαπέδου στους Παιδότοπους Α’ και Β’ καθώς επίσης και οργάνων γυμναστικής στο Υπαίθριο Γυμναστήριο στο Πολυλειτουργικό Πάρκο του έργου «Διαμόρφωση του Παραλιακού Πεζόδρομου στην Πόλη Χρυσοχούς παρά του Αλιευτικού Καταφυγίου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το  έργο είναι Πολεοδομικό και χρηματοδοτείται κατά 2/3 από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και από τον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς κατά το 1/3. ( Αρ. Διαγωνισμών 11/2021, 12/2021,13/2021 συνολικού κόστους €76,000 συν Φ.Π.Α.), καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE