LIKE ONLINE

Αρνήτρια του κορωνοϊού δάγκωσε αστυνομικό επειδή δεν ήθελε να φορέσει... μάσκα

Αρνήτρια του κορωνοϊού δάγκωσε αστυνομικό επειδή δεν ήθελε να φορέσει... μάσκα

Μια ηλικιωμένη κυρία 75 ετών η οποία δεν ήθελε επ' ουδενί να φορέσει μάσκα προστασίας στο αεροπλάνο πριν αυτό ξεκινήσει την πτήση του από τη Φρανκφούρτη για το Τορόντο δάγκωσε τον αστυνομικό, που της επεσήμανε ότι οφείλει να το κάνει για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό. Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης στη Γερμανία.

Εκτός από τη μάσκα προσώπου, αυτή η κυρία θα έπρεπε μάλλον να φορέσει ...φίμωτρο, αφού επιτέθηκε και δάγκωσε στο χέρι αστυνομικό, ο οποίος της συνέστησε να φορέσει μάσκα πριν από την έναρξη της πτήσης της. Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία η οποία εκλήθη να συνδράμει το προσωπικό του αεροπλάνου, η …δηκτική κυρία αρνήθηκε να καλύψει το στόμα και τη μύτη της όταν της το είπαν οι αεροσυνοδοί, όπως επίσης και να εγκαταλείψει το αεροπλάνο μετά την άρνησή της να συμμορφωθεί στις συστάσεις.

Όταν κατέφτασαν οι αστυνομικοί, η γυναίκα είχε ήδη αρχίσει να γίνεται όλο και πιο επιθετική. Με κλωτσιές και χαστούκια υπερασπίστηκε τον εαυτό της και από τους αστυνομικούς που ήθελαν να την οδηγήσουν εκτός του αεροσκάφους. Η γυναίκα δάγκωσε μάλιστα έναν από τους αστυνομικούς στο χέρι και έτσι η αστυνομία αναγκάστηκε να της περάσει χειροπέδες για να μπορέσει να την απομακρύνει και να την μεταφέρει τελικά στο αστυνομικό τμήμα.

Ούτε εκεί όμως ηρέμησε και συνέχισε να προσπαθεί να επιτίθεται στους αστυνομικούς. Έριξε μάλιστα ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο ενός αστυνομικού. Η ηλικιωμένη γυναίκα τελικά ηρέμησε αργότερα και την Κυριακή πέταξε για το Τορόντο. Αναμένεται να της ασκηθεί μήνυση.

Πηγή: reader.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top