Ελλάδα:Τραγωδία στην Καλλιθέα: Αγοράκι 2,5 ετών έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο

Ελλάδα:Τραγωδία στην Καλλιθέα: Αγοράκι 2,5 ετών έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Δραματικό τέλος είχε ένα αγοράκι 2,5 χρόνων στην Καλλιθέα. Άγνωστο υπό ποιες συνθήκες το παιδί έπεσε σε εσωτερικό φωταγωγό πολυκατοικίας όπου και βρέθηκε νεκρό

Κατά πληροφορίες, το αγοράκι φαίνεται ότι διέφυγε της προσοχής της μητέρας του με την οποία βρισκόταν στο διαμέρισμα τους στον 5ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Ματζαγριωτάκη και χωρίς να έχει εξακριβωθεί ο τρόπος, έπεσε στον φωταγωγό!

Η μητέρα αναζήτησε το παιδί σε κάθε πιθανό σημείο του σπιτιού, ζητώντας βοήθεια για να ελεγχθεί ακόμη και η πυλωτή, φοβούμενη μήπως το παιδί είχε πέσει από τη βεράντα, πλην όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Μάλιστα, κλήθηκε η Πυροσβεστική για να ελέγξει καλύτερα τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το άτυχο παιδί εντοπίστηκε στη μια παρά δέκα το μεσημέρι και δόθηκε αμέσως επείγουσα κλήση στο ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο έφτασε στην περιοχή μέσα σε δύο λεπτά, ωστόσο οι διασώστες παρέλαβαν το παιδί χωρίς σφυγμό. Το παιδί διακομίστηκε στο Παίδων «Αγία Σοφία» πλην όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE