Σοβαρή η κατάσταση της 22χρονης εγκυμονούσας που είναι διασωληνωμένη – «Γίνονται όλες οι προσπάθειες»

Σοβαρή η κατάσταση της 22χρονης εγκυμονούσας που είναι διασωληνωμένη – «Γίνονται όλες οι προσπάθειες»

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται η 22χρονη εγκυμονούσα, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπυΥ, Δρ. Πάμπος Χαριλάου, ανάφερε ότι η 22χρονη είναι σε σοβαρή μεν κατάσταση, αλλά παρατηρείται βελτίωση. Όπως τόνισε ο Δρ. Χαριλάου, γίνονται όλες οι προσπάθειες για να μπορέσει να βελτιωθεί κι άλλο.

Υπενθυμίζουμε ότι η νεαρή εγκυμονούσα νόσησε με κορωνοϊό και παρουσίασε σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια ως αποτέλεσμα να χρειαστεί η διασωλήνωση της. Η 22χρονη βρίσκεται στην 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν έχει εμβολιαστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.