Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα με το απανθρακωμένο πτώμα στην Πάφο – Ιατροδικαστές στο σημείο

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα με το απανθρακωμένο πτώμα στην Πάφο – Ιατροδικαστές στο σημείο

Με εντατικές έρευνες διερευνά την τραγωδία που συνέβη το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουλίου στην Πάφο, η Αστυνομία.  

Συγκεκριμένα, για το πτώμαπου εντοπίστηκε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ αναμένεται να διαφανεί από την αυτοψία στην σκηνή εάν προκύψουν περαιτέρω πληροφορίες.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την πρώτη στιγμή εντοπισμού της σορούς του άνδρα, καθώς στο σημείο έσπευσαν και ιατροδικαστές.

Την αρχική πληροφορία για την φωτιά έδωσαν πολίτες γύρω στις 06:55, όπου σε λίγα λεπτά κατέφθασαν πυροσβεστικές δυνάμεις για κατάσβεση της.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την κατάσβεση, οι πυροσβέστες εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα άνδρα καλώντας την Αστυνομία.

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE